Sommar-måsten

2015-05-30 @ 22:19:00
 
Calle är iväg på bio med sin lillebror och jag har otroligt tråkigt så jag passade på att ordna med de sista "måste-ha-köpen" inför resan. Tanken slog mig häromdagen att jag totalt glömt bort hur viktigt det är att skrubba och ha sig innan man lägger i solen.
 
Laddar nu därför upp med både kroppsskrubb, ansiktsskrubb och skrubbvante. Blev också en "bronze cream" från ACO och en återfuktande solkräm till ansiktet. Extra tråkigt att köpa men också extra viktigt kan jag tycka.
 
Det är ju viktigare än man tror att återfukta och skrubba sig och för att inte tala om att smörja in sig ordentligt med solkräm. Jag brukar allt som oftast bränna mig på näsan och kinderna, därför blev jag extra nöjd när jag hittade solkrämen från Hawaiian Tropic som dessutom ska vara extra återfuktande. Tanken var även att jag skulle beställa hem nya rakblad men det är så fruktansvärt DYRT, närmre 200 spänn för tre blad, så jag tänkte pröva en hårborttagningskräm istället. Funkar säkert det med!
 
Aja, för att avsluta detta - Tänk på det, att peela kroppen ordentligt inför sommaren och dagar på stranden. Brännan kommer att fästa extra bra och hålla sig fin mycket längre.